Skip to main content

Exams

For every learner, every step of the way

Изпити за сертификати на Cambridge English

Изпити за деца

Изпити за деца

Благодарение на изпитите Cambridge YLE, малките ученици на възраст от 7 до 12 години, получават обективна и последователна обратна връзка за това как усвояват английския език. Изпитите са забавно и мотивиращо преживяване за децата.

Изпити за тийнейджъри

Изпити за тийнейджъри

Изпитите на Cambridge English поставят пред учениците ясни езикови цели и ги подтикват да се усъвършенстват непрекъснато. Независимо дали планират да учат в своята страна или в чужбина, изпитите на Cambridge English им помагат да докажат своите знания пред света.

Изпити за възрастни

Изпити за възрастни

Сертификатите на Cambridge English за възрастни показват, че уверено общувате в академични или професионални ситуации. Тази квалификаця се изисква от работодатели и университети по цял свят при наемане на работа или кандидатстване за обучение или специализация.

Изпити за преподаватели

Изпити за преподаватели

TKT е серия квалификации за настоящи и бъдещи преподаватели, които искат да затвърдят и докажат преподавателските си умения с международно призната квалификация на Cambridge English за проподаване на английски език.

The world’s most recognised exams and tests

Защо да положа изпит на Cambridge English?

Cambridge English е част от University of Cambridge, организация символ на отличие в академичните постижения. Cambridge English предлага най-престижните квалификации за владеене на английски език в света.