Skip to main content

Изпити и сертификати на Cambridge First, Advanced, Proficiency

С изпитния център на BRITANICA Вие или Вашето дете можете да се явите на изпит за сертификат на Cambridge English и да докажете своите знания по английски език пред света.

Starters, Movers и Flyers дават обективна и последователна обратна връзка за това как децата усвояват английския език. A2 Key for Schools и  B1 Preliminary For Schools поставят пред учениците ясни езикови цели и ги подтикват да се усъвършенстват непрекъснато. Cambridge B2 First (FCE), C1 Advanced (CAE) и C2 Proficiency (CPE) са задължително изискване при кандидатстване за обучение или работа в англоезична среда.

Ако сте преподавател по английски език и искате да придобиете международна квалификация, с нас можете лесно да се подготвите и явите на изпити за международни квалификации за преподаване на английски език на Cambridge English.

Ако имате школа или работите в училище и искате да подготвяте и явявате своите ученици за изпитите на Cambridge English, нашият изпитен център ще Ви помогне да се превърнете в официален подготвителен център на Cambridge English.

The world’s most recognised exams and tests

Защо да положа изпит на Cambridge English?

Cambridge English е част от University of Cambridge, организация символ на отличие в академичните постижения. Cambridge  English предлага най-престижните квалификации за владеене на английски език в света.

For every learner, every step of the way

Защо да се явя на изпит на Cambridge English с BRITANICA ?

Контакти

Свържете се с нас

Информация за изпитите на Cambridge:

+ 35924666674 | 0896685155

+ 35924666559 | 0899995295

Информация за курсове на BRITANICA: